cari pe tuh..???

me beloved followers..

Friday, March 19, 2010

cinta pandang pertama

byk yg aku nk citer d cini... byk sgt benda berlaku smpi kekadang aku rsa sakit sndr... napa?? napa??? dan napa??? korg pecaya x pada cinta pandang pertama??

cinta pandang pertama ni bila korg jumpa seseorang hanya dengan sekali pandang boleh wat hati rsa suka dan sukar untuk melupakan raut wajah c dia walau hanya dgn sekali pndg...

org pertama yang menjadi pasangan korg, senang ckp la boyfren 1st or girlfren 1st korg, x semestinya cinta pandang pertama korg...

maybe korg kapel sbb ada org kenen kan ke?? kn?? so, itu bukan di nama kan cinta pandang pertama...

mcm aku, wlupn aku da penah kapel, tp dorg bukan lah cinta pndg pertama aku... mmg susa nk lupa kn ex2 boyfren kita, tp lg susa nk lupa kn cinta pandang pertama kita...

smbg nnt ye...

chenta hati ku...

Monday, March 1, 2010

idup yg makin gila...

serasa aku idup aku skrg makin gila... di tambah ngn segala stress keje ngn study... wlupn aku ni x penah study pe pn... seumur idup aku, aku rsa aku x penah study hard... smat pn x penah kot... pas2 bila tiba bab cintan cintun ni aku tambah g stress... 

sbb aku rsa aku da pk org lbey dr sorg ni... gatal kn aku??? aku mmg dr dulu g gatal cma x expose je... dlm rmi2 org yg aku pk dia gak yg aku pk d most... cuba ko ilg dr ati aku... tlg la... aku sakit mcm ni... da aku try lupa kn ko masi gak ko nk wujud dlm jiwa aku... tekanan aku...

p/s: ri ni abah masuk hospital... arap2 suma nya ok... abah ni lau ada apa2 x penah nk citer ngn org nk gtau pn x penah.... wuhuhu org kisah gak tau....

abah.. adeq syg abah...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget