cari pe tuh..???

me beloved followers..

Monday, January 3, 2011

lari dr uma...!!! part 5...

d sbb kn skrg ne me ter'sangat'lah sunyi x de kwn, so me continue la citer me lari dr uma ne... 
entri kali ni me nk letak byk cket pic sbb me sgt la jeles ble bce blog SYILLA yg byk letak gamba pantai... (gamba pantai yg dia amek sume chanteek2 la, 1 day nnt me nk g c2 gak)...

ohye... lupa lak... 
mlm tuh, org yg bukak tingkap surau tuh me x kenal sape.. (logic la lau me x knl sbb x byk org me knl d KK ne).. for ur information, unknown person tuh 'lelaki', berdebar gak me tym tuh, yela mlm buta kot tym tuh... 
antara dialog yg msih igt between me ngn unknown person tuh...:
unknown : adik, kenapa tidur sini? di mana rumah kau?
me      : nda, bru jugak ni sia smpi di sini.. (smbl gosok mata wat muka chumeel cket, len yg kna tya len pulak yg me jwb)
unknown : owh, dari mana jugak adik ni? mau pegi mana?
me      : dari Tenom, rumah di Counry Height tp bas teda suda.. (wat muka cdey + seposen)
unknown : owh Country Height d Penampang tu? jauh jugak tu tau. mau abg tolong hantar kn?
me      : nda payah la, sia tgu esk pg saja..(cepat2 aku geleng kepala,bikin takut mamat ni tau)
unknown : bah, kalau begitu rest lah bgus2, kasi lock ni tingkap takut ada org bukak.. 
me      : me kasey... (ko lah tu yg bukak tgkp, senyum lega)..


lbey kurang jam4.30 gtu ada org msuk surau bce Quran skali ngn azan Subuh.. me p0n ikot skali solat.. abes je solat me tr0s kemas2 brg me n jln.. 
matlamat utama ialah 'TOILET'...!!! da x tahan da ni nk 'K*****G'....!!!

jln punya jln me jumpe gak McD 24hours.. d c2 lah aku melepas kan hajat yg tersimpan dan mandi dgn seronok nye.. siap syampoo rambut lg tau.. kredit to McD 24hours d Api-Api Centre.. (naseb tym 2 x rmi org yela bru jam6 kot)...

wokey... enjoy d picture for dat day...!!!


ne view dr McD tuh, dpn tu CP, me amek lpas mandi, siok n segar..!!
mcm owg kaya ja bfast ngn McD padahal wet cket je, nseb baek yg 'McD Bfast Set' mura cket..

ni lah 'POJI' n kredit wat bro sbb amek gamba me byk2 n jd tourist guide me slama me menjadi pelarian d KK ne..

haa.. ne la YOYO yg me salu ngidam nk makan.. sedaaap..!! yummy..!! me suke mix byk2 lam 2, pearl ada, coconut cube ada, crystal ada, black jelly p0n ada... tetba rsa nk makan YOYO lak...

ne lak view dr atas bangunan 1BORNEO.. best sgt stay tpt tgi rse mcm nk terjun pegi bawah je... nseb baek msi igt yg me l0m mnx ampun ngn umie ngn abh lg.. (berdosa bunuh diri tau)...
smpt lg me singgah kedai bunga even bunga tipu2 je.. (teringat ngn snr kntk bila tgk bunga)...

p/s : x abes lg ne.. ne bru je 1st day me lari dr uma.. bl0m lg ari2 yg seterus nyer... next entry ye... ari ni gak 'snr kntk' ru balek dr JEPUN... slamat kembali ke tanah air MALAYSIA.. jgn lupa 'madu' t0k me... wakakaka

1 comment:

syilla said...

camtu pon leh jeles gak ek..
baru la tao yg mizz zazae ni org sabah.. owh..
em.. pasal gambo tu.. gambo yg pompuan batu tu x capture. yg gambo tu gambo org betul.. hahah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget